Inbrottslarm

Tillsammans med våra samarbetspartners har vi tagit fram ett antal olika produkter som vi marknadsför. Vi skiljer oss från övriga marknaden genom att de larmpaket som ni köper av oss blir ert, det är inget ni hyr och måste återlämna.

För privatpersoner

- Larmpaket för hem

Larm Allbevakning

Allt oftare läser man i tidningen om bostadsinbrotten ökar. Oftast väljer tjuven hem utan larm och där insynsskyddet är bra.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi samarbetar med andra lokala aktörer inom larm/lås samt kameraövervakning, allt för att kunna erbjuda en så bred produktvalmöjlighet så vi hittar något som passar till alla. Från den lilla sommarstugan till etagevåningen.

 

- Trygghetslarm för privatpersoner

Vi har även samarbetat med ett annat lokalt företag med att ta fram lätthanterliga överfallslarm/trygghetslarm som skickar en gpsposition när man trycker på larmet till larmcentral som har en förbestämd handlingsplan. Det kan vara t.ex. ringa en väktare för kontroll eller om det är för att man är sjuk att sjukvårdare kopplas in.

 

För företag

- Larmpaket för mindre företag och kontor

Larm Allbevakning

Vi använder oss av lätthanterliga larm som minskar risken för handhavandefel / fellarm som personal dragit.

Larmen blir uppkopplade till en larmcentral som vid larm enligt instruktion antingen direkt ringer ut Väktare eller ringer i 1a hand kontaktman som bestämmer utryckning. Detta för att minimera onödiga utryckningar.

Allt går givetvis att skräddarsy t.ex. mellan 2000-0600 Larmas Väktare direkt. övrig tid ring kontaktman. Vid ej svar larmas Väktare.

som ett exempel.

Vi vill att ert företag ska slippa onödiga utryckningar men är där när ni behöver oss.

Om ni är intresserade av larm eller väktartjänster.

Kontakta oss.

 

 

 

Skyltning i preventivt syfte

Skyltning i preventivt syfte

Ditt larm är kopplat till oss och ni har Väktare till förfogande 24 timmar om dygnet alla dagar på året.

Allt för att du ska känna dig trygg med att åka hem eller bort och veta att om något händer kommer Allbevakning att vara först på plats om någon eller något utlöser larm.

Kontakta oss

3 + 9 =